Minne Sofian bikinit jäivät? Uhkeat kurvit eivät jääneet huomaamatta rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kolumbialaissyntyinen näyttelijätär-malli Sofia Vergara tunnetaan paitsi supersuositusta Moderni perhe -televisiosarjasta, myös luonnollisista avuistaan. Tähden muhkeat F-kupin rinnat herättävät aika ajoin mediahuomiota, varsinkaan kun tähti ei suostu niitä turhia peittelemään.

Nyt 40-vuotias kaunotar on nähty lomailemassa Miami Beachilla kihlattunsa Nick Loebin kanssa. Lateksiseen mustaan uimapukuun kroppansa verhonnut Sofia saikin varautua kunnon paparazzitähystykseen, sillä kyseinen asu ei hänen rintamustaan liiemmin piiloitellut.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.