Tältä Kimin ja Kanyen tuleva vauva näyttäisi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seuratuimpien realityjulkkisten joukkoon lukeutuva Kim Kardashian paljasti hiljattain faneilleen odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan räppärikultansa Kanye Westin kanssa. Pariskunta ei ole vielä paljastanut esikoislapsensa sukupuolta.

Supertähtien vauvauutinen sai muun muassa kuvamuokkaajat liikkeelle, sillä nyt verkossa on julkaistu muokattu kuva Kim Kardashianin ja Kanye Westin syntymättömästä lapsesta. Kuvassa nähdään poikavauva, joka muistuttaa huomattavasti vanhempiaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kim Kardashian on seurustellut Kanye Westin kanssa huhtikuusta lähtien. Pariskunta on tuntenut toisensa jo vuosien ajan, mutta heidän ystävyyssuhteensa muuttui rakkaudeksi Kardashianin avioeron jälkeen. Realitykaunotar on edelleen naimisissa koripallotähti Kris Humphriesin kanssa, sillä entinen julkkispari ei ole saanut sovittua avioeronsa ehtoja lakitiimeineen.