Playboy-moguli Hugh Hefneristä isä 86-vuotiaana?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman ylivoimaisesti tunnetuimman miestenlehden Playboyn perustaja Hugh Hefner on nykyisin 86-vuotias vanhus. Ikä ei ole kuitenkaan ollut este hänen naisseikkailuilleen. Viihdemoguli asteli hiljattain alttarille 26-vuotiaan tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa.

Nyt mallikaunotar Crystal Harrisin uutisoidaan haaveilevan jälkikasvusta 60 vuotta vanhemman aviomiehensä kanssa. Nainen haluaa lapsensa biologisen isän olevan Hugh Hefner, jolla on jo neljä aikuista lasta edellisistä avioliitoistaan. Harrisin mielestä yhteinen lapsi olisi täydellinen osoitus siitä, kuinka paljon he rakastavat toisiaan.

– Crystal haluaa epätoivoisesti Hugh Hefnerin lapsen. Hänen mielestään vauva sinetöisi heidän suhteensa. Hef väittää olevansa valmis siittämään lapsen, sillä hän haluaa näyttää kaikille, ettei ikä ole este, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Hugh Hefnerin piti mennä naimisiin on-off-tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa jo vuoden 2011 heinäkuussa, mutta Playboy-kaunotar purki kihlauksen vain päiviä ennen häitä. Pariskunta palasi takaisin yhteen muutama kuukausi eron jälkeen. Hugh Hefner on ollut aiemmin naimisissa Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa.