Jodie Marsh palvoi hikisenä aurinkoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh kertoi äskettäin hakevansa elämäänsä miestä, joka pystyisi tyydyttämään hänen villit seksimieltymyksensä. Tähti kertoi kokeilleensa aiemmin esimerkiksi kolmen kimppaa ja orgioita.

Joulunpyhiksi 33-vuotias kehonrakentajaneito lähti lomailemaan Barbadokselle. Uhkea Jodie poseerasi harva se päivä ronskeissa bikinikuvissa, joista eräisiin hän oli valinnut ylleen pronssinväriset bikinit. Kuuma päivä sai muodokkaan naisen silikonit hiestymään.

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.