Justin Bieberin epäillään rikkoneen lakia – joi viinaa julkkisjuhlissa?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Justin Bieber nauttii parhaillaan huikeasta menestyksestä, sillä poplaulajan fanilauma vain kasvaa kasvamistaan. Kanadalaisen tähden Twitter-blogia seuraa jo yli 32 miljoonaa fania ympäri maailman. Bieber julkaisee usein kuvia itsestään netissä.

Nyt 18-vuotias Justin Bieber on noussut otsikoihin nettikuvansa takia. Otoksessa nimittäin nähdään, kuinka teinitähden kaveri Lil Twist kaataa vodkaa kahteen lasiin, joista toinen on mitä ilmeisemmin Bieberin. Popparin mukaan kuva on otettu uudenvuodenaattona.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Yhdysvalloissa alkoholia saa juoda laillisesti vasta 21-vuotiaana. Justin Bieber nousi taannoin kohuotsikoihin bilekuvillaan, joissa hän esiintyi on-off-tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Otoksissa Bieber näytti nauttineen hieman mehua vahvempaa juomaa.

Jättiläismäisen suosion saavuttanut Justin Bieber on joutunut uransa aikana jo lukuisiin kohuotsikoihin ja mediaskandaaleihin. Pop-tähden ja hänen tyttöystävänsä, Selena Gomezin suhdesotkuja on puitu mediassa runsaasti viime aikoina. Justin Bieber joutui äskettäin myös julman murhasuunnitelman kohteeksi. Poliisit ehtivät kuitenkin keskeyttää ajoissa rikollisten murhayritykset.