Nolo paljastus julkkiksesta: ”Tehnyt sopimuksen paparazzien kanssa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatar LeAnn Rimes on ollut viime viikkojen ajan tiiviisti otsikoissa perhe-elämänsä ongelmien merkeissä. Neitokaisen väitetään kärsivän syömishäiriöistä ja syövän päivittäin ulostuslääkettä pitääkseen vartalonsa hoikkana. Lisäksi hänen on huhuttu juovan runsaasti alkoholia.

Nyt 30-vuotiaan LeAnn Rimesin elämästä on paljastunut nolo asia. Poptähden nimittäin kerrotaan tehneen paparazzien kanssa sopimuksen siitä, että valokuvaajat saavat ottaa hänestä esimerkiksi lähikuvia bikineissä. Silikonirinnat taannoin hankkineen laulajattaren kerrotaan toimineen kyseisellä tavalla jo vuosien ajan.

– LeAnn haluaa julkisuuteen hyviä kuvia itsestään. Hän haluaa näyttää aina hyvältä. Lisäksi hän haluaa ihmisten näkevän, että hän on onnellinen avioliitossaan Eddien kanssa. Siksi LeAnn on tehnyt sopimuksen paparazzien kanssa, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

LeAnn Rimes on antanut luvan siihen, että paparazzit saavat seurata neitoa minne ikinä hän meneekin. Popkaunotar nähdään julkisilla paikoilla yleensä parhaimmat vaatteet yllään, jotta hänestä saadaan kauniita kuvia. Laulajatähden kerrotaan muun muassa paljastavan aina paparazzeille lomakohteensa, jotta valokuvaajat voivat seurata häntä rantahietikoille.

Julkkispari LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat toisensa Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan Brandi Glanvillen kanssa. Salasuhteen paljastumisen jälkeen LeAnn Rimes ja Brandi Glanville ovat olleet useita kertoja ilmiriidoissa.