Oletko seksin puutteessa? Nämä merkit paljastavat

Lifestyle · Neea Jokinen

Seksin puute voi aiheuttaa useille pariskunnille riitatilanteita ja ongelmia suhteessaan. Joidenkin avioliitot saattavat päättyä eroon vähäisen rakastelun ja latistuneen intohimon takia. Tutkimusten mukaan säännöllinen seksin harrastaminen parantaa terveyttä ja lähentää ihmisiä intiimillä tasolla.

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton lista merkkejä, jotka kertovat seksinpuutteesta. Glamour-lehden verkkosivuston mukaan ihminen tarvitsee kipeästi seksiä, jos hänen sängystään löytyy vanhoja lehtiä ja puoliksi syöty keksi. Vällyjen väliin tulee saada pian vipinää, jos haluaa saada tylsähköön elämäänsä uutta intoa.

Seksin puutteesta voi kertoa myös se, jos huomaa kavereiden välttelevän kysymyksiä, jotka liittyvät yhdyntäkertoihin. Seksin vähäisyydestä kannattaa myös huolestua, jos oma äiti tai isä utelee yksityiskohtia aikuiselta lapseltaan tämän makuuhuonepuuhien aktiivisuudesta.

Elämän romantiikkapuoli on täysin ummehtunut, jos ei enää muista, mitensuudellaan. Yksinäiseksi itsensä tunteva ihminen tarvitsee intiimin kanssakäymisen toisen henkilön kanssa, jotta hän saa vapautettua sisäiset halunsa. Jos katselee vain päivät pitkät elokuvia ja nauttii juustotarjottimen antimia viinilasin kera, seksin harrastamisesta on selvästikin kulunut liian kauan aikaa.