67-vuotias Priscilla Presley pokasi 27 vuotta nuoremman

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocklegenda Elvis Presleyn leskenä tunnetuksi tullut Priscilla Presley on itse tehnyt uraa muun muassa mallina, kirjailijana ja näyttelijänä. Mies ja alaston ase -komedioita ja alkuperäistä Dallas-sarjaa tähdittänyt 67-vuotias kaunotar tunnetaan myös lukuisista kauneusleikkauksistaan.

Nyt Priscilla Presleyn kerrotaan liittyneen oman ”toy boy” -rakastetun hankkineiden naisjulkkisten joukkoon. Daily Mirror -lehden mukaan tähti on nimittäin nähty viettämässä romanttista iltaa itseään 27 vuotta nuoremman televisiotähti Toby Anstisisin kanssa. Ikäeron lisäksi parilla on myös jonkin verran välimatkaa, sillä 40-vuotias Toby asuu Iso-Britanniassa ja Priscilla Presley Yhdysvalloissa.

Priscilla Presley pitää tytärtään Lisa Marie Presleytä parhaana ystävänään. Lisa Marien mieshistoria on kiinnostava, sillä hän on ollut naimisissa laulaja Danny Keoughin, poptähti Michael Jacksonin ja näyttelijä Nicolas Cagen kanssa. Naisen 23-vuotias Riley Keough -tytär on myös päässyt julkisuuden valokeilaan kokeilemalla siipiään mallimaailmassa.