Ritan vuosi alkoi näyttävästi bikineissä – henkeäsalpaavan upeat kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rita Ora on kovassa nosteessa varsinkin kotimaassaan Iso-Britanniassa. Äskettäin neitokainen joutui suhdekohun kouriin, kun hän erosi poikaystävästään Rob Kardashianista. Eksä syytti popparia muun muassa 20 miehen kanssa makaamisesta.

Ora on viettänyt uudenvuoden ensimmäisiä päiviä Dubain lomalla. Laulajatar julkaisikin Twitter-blogissaan sensuelleja otoksia, joissa hän esittelee bikinikroppaansa pilkullisessa bikiniasussa. Kuvissa tähti kilpailee kauneudessaan henkeäsalpaavan auringonlaskun kanssa.

Rita Ora julkaisi debyyttialbuminsa 27. lokakuuta. Hän on työstänyt levyä jo kahden vuoden ajan muun muassa Draken, Kanye Westin ja Will.i.amin kanssa. Poptähden mukaan hän ihailee Gwen Stefania, Madonnaa, Christina Aguileraa ja Celine Dionia. Rita Ora oli viime kesänä Coldplay-yhtyeen kiertueella lämmittelijän roolissa.