Tältä supermalli Bar Refaeli näyttää meikkikerroksen alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli tunnetaan Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä. Julkkissuhteen jälkeen hänen profiilinsa on kohonnut myös mallimaailmassa, ja neito onkin nykyisin yksi parhaimmin menestyvistä supermalleista.

Nyt Bar on ikuistettu harvinaisiin kuviin, sillä hänet nähtiin poistumassa Hollywoodin maineikkaasta Chateau Marmont -hotellista rentoihin vaatteisiin pukeutuneena ja kaiken lisäksi ilman meikkiä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

27-vuotias Bar Refaeli valittiin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Viime vuonna Bar Refaeli esiintyi muun muassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.