Kim Kardashian levyttää Kanye Westin kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuvan ”Kimyen”, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin kerrottiin vastikään odottavan yhteistä vauvaa. Pariskunta ei vielä tiedä esikoisensa sukupuolta.

Pienokainen on kuitenkin jo nyt inspiroinut räppäriä musiikillisiin suunnitelmiin. Kanye West suunnittelee nimittäin duettoa Kim-rakkaansa kanssa. Kardashian julkaisi aiemmin Jam (Turn It Up) -singlen, ja neidon laulu-ura näyttääkin yleisestä vastustuksesta huolimatta saavan jatkoa. West varasi parille jo levytysstudion tammikuun lopulle. Hän haluaa tehdä lemmittynsä kanssa vauvalle soitettavia kappaleita.

– Kanye on todella tunteellinen. Hän haluaa Kimin laulavan joitain ääniosuuksia, kun tämä odottaa lasta. Hänestä olisi hienoa, että tuleva tytär tai poika kuulisi kappaleita, kertoi lähde Daily Star -lehdelle.

Kimin ja Kanyen kerrotaan dokumentoivan raskausaikaa ja vanhemmuuden haasteita tulevassa uudessa realitysarjassa. Dynaamisen parin tekemisten uskotaan kiinnostavan ihmisiä, ovathan muutkin Kardashianin realityperheestä kertovat ohjelmat osoittautuneet yleisömenestyksiksi.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivän ajan. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.