Raskaana oleva Lily Allen: ”Luulin pierua supistuksiksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen laulaja-näyttelijä Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 Myspace-palvelun kautta. Smile-hittikappaleen esittäjällä on yksivuotias Ethel Mary -tytär, ja hän odottaa parhaillaan toista lastaan. Lapsen odotetaan syntyvän lähiviikkoina.

27-vuotias poppari sai kokea aiemmin tällä viikolla raskauteen liittyvän väärän hälytyksen. Lily Allen nimittäin tunsi lapsensa syntymän olevan käsillä, mutta supistusta muistuttaneiden tuntemusten aiheuttajaksi osoittautuikin tavanomainen suolistokaasu.

– Luulin supistusten alkaneen, mutta se olikin vain pieru, laulajatar kirjoitti Twitter-päivityksessään.

Laulajatar työstää parhaillaan uutta albumia, jonka hän pyrkii saamaan valmiiksi keväällä. Levy tulee olemaan neitokaisen ensimmäinen kahteen vuoteen. Lily on pitänyt tarkoituksella taukoa musiikkibisneksestä keskittyäkseen perhe-elämäänsä aviomiehensä Sam Cooperin kanssa.