Miley Cyrus löysi uuden lohduttajan: ”Hän toi elämääni auringon”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus kohtasi viime kuussa traagisen tilanteen, kun yksi hänen lemmikkikoiristaan tappoi neidon Lila-koiran. Välikohtaus sai tähden luopumaan pienempää eläintä puraisseesta Ziggy-bulldogista.

Nyt Mileyn elämässä puhaltavat taas onnelliset tuulet, mikäli on hänen uusimpia Twitter-päivityksiään uskominen. Kaunotar on nimittäin hankkinut menettämiensä koirien tilalle uuden koiranpennun, jolle antoi nimen Bean. Pikkuinen pentu pääsikin heti lähietäisyydelle suukottelevan tähden kanssa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Bean on pieni tyttö. Hän on jonkin sortin chihuahua. Hän toi elämääni valon. Rakastan häntä niin paljon! Pieni burritoni, hellitteli Miley lemmikkiään blogissaan.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi. Tähdellä on viisi sisarusta.