Naomi Campbell ryöstettiin väkivaltaisesti – lennätettiin leikkaukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman menestyneimpiin huippumalleihin takavuosina lukeutunut Naomi Campbell meni viime vuonna kihloihin pitkäaikaisen poikaystävänsä, venäläissyntyisen miljardööri Vladimir Doronin kanssa. Malli paljasti taannoin nuoruusvuosien huumeidenkäytön saaneen hänet vihaamaan itseään.

Brittiläinen huippumalli on nyt joutunut väkivaltaisen ryöstön kohteeksi Pariisissa. New York Post -lehden mukaan ryöstäjät hyökkäsivät yksinään taksia odottaneen Naomi Campbellin kimppuun ja iskivät hänet maahan, jonka seurauksena mallin nivelside repesi. Varkaiden ryöstösaaliista ei ole tietoa, mutta heidän uskotaan olleen mahdollisten Campbellin kalliiden korujen perässä.

Huippumallin poikaystävä Vladimir Doronin lennätti Naomin heti tapauksen jälkeen yksityiskoneella Yhdysvaltain Coloradoon, jossa häntä hoiti huippukirurgi J. Richard Steadman. Naomi on sittemmin joutunut repeytyneen nivelsiteensä vuoksi käyttämään pyörätuolia ja kävelysauvoja, ja Vladimir on palkannut turvamiehiä huolehtimaan hänestä.

42-vuotias Naomi Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä. Mallivuodet ovat osoittaneet neitokaiselle myös uravalinnan kääntöpuolet muiden muassa päihdeongelmien muodossa. Taannoin brittiläinen mallitähti kihlautui pitkäaikaisen poikaystävänsä Vladislav Doronin kanssa.