Arnold Schwarzenegger kaahasi panssarivaunulla – henkilöauto murskaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toimintatähti Arnold Schwarzenegger on ollut viime viikkoina runsaasti otsikoissa uuden elämäkertakirjansa merkeissä. Iso-Arska paljastaa kirjassaan seksiseikkailujaan ja vaimonsa pettämisen. Taannoin hänet nähtiin Suomenkin valkokankailla The Expendables 2 -elokuvassa.

Itävallassa syntynyt ja vasta myöhemmällä iällä Yhdysvaltoihin muuttanut 64-vuotias näyttelijä on nyt päässyt kaahaamaan äijämäisellä kulkupelillä myös kuvausten ulkopuolella. Suurista menopeleistä siviilissäkin pitävä kuvernaattori pääsi nimittäin elokuvansa lehdistötilaisuudessa ajamaan panssarivaunua ja murskaamaan sillä henkilöauton. Joukko elokuvatoimittajia pääsi myös miehen kyytiin.

64-vuotias Arnold Schwarzenegger nähdään pian jälleen Conan-suosikkiroolissaan, joka teki hänestä aikoinaan kaikkien tunteman Hollywood-toimintatähden. The Legend of Conan -elokuva on jo työn alla. Taannoin hänen perheensä joutui vakavaan tilanteeseen, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Kuopus joutui sairaalan teho-osastolle, mutta toipui.