Haluatko kissasi olevan kuin Kanye West? Nyt se on mahdollista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen räppäri Kanye West tunnetaan musiikkinsa ohella erikoisista julkisista tempauksistaan. Mies on ollut viime päivinä otsikoissa lähinnä iloisten perheuutisten merkeissä, sillä hänen tyttöystävänsä Kim Kardashianin uutisoitiin odottavan parin ensimmäistä lasta.

Kuva: Etsy
Kuva: Etsy

Nyt Kanye Westiä fanittavilla kissanomistajilla on mahdollisuus tehdä karvaisesta ystävästään enemmän suosikkiräppärin kaltaisen. Wendy Casazza Scruton -niminen nainen nimittäin myy Etsy-verkkokaupassa ”kissojen Kanye West -pukuja”, jotka sisältävät eläimelle tarkoitetut ”shutter shade” -tyyliset aurinkolasit ja kaksi bling-korua. Katso kuvat tästä.

– Muriseeko kissasi Taylor Swiftin esiintyessä radiossa, mutta kehrää kuulessaan Jay Z:n musiikkia? Ehkä kissasi yrittää kertoa sinulle jotain: Hän on Kanye West -fani! Ja mikä Kanye West -fani ei tarvitsisi Katti West -lookia? Shutter shade -lasit ja kaksi bling-korua viimeistelevät suosikkikissasi hip hop -tyylin, tuotteen kuvauksessa kuvaillaan.