Josh Brolin toikkaroi itsensä juovuksissa putkaan – poliisi julkaisi pidätyskuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen elokuvatähti Josh Brolin tunnetaan monista menestyneistä luonnerooleistaan. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa W, Menetetty maa ja Milk. Brolin nähtiin taannoin elokuvateattereissa myös Men In Black III -elokuvassa.

Nyt Josh Brolin on joutunut tekemisiin virkavallan kanssa, kun hänet pidätettiin juovuksissa toikkaroinnin johdosta. Hänet pidätettiin ja toimitettiin putkaan Santa Monicassa kolmelta aamuyöllä, mutta näyttelijä pääsi vapaaksi jo aamuseitsemältä. Hän selvisi kiinniotosta varoituksella, eikä joudu oikeuteen.

Kuva: Santa Monican poliisi
Kuva: Santa Monican poliisi

Josh Brolin on noussut Hollywoodin huippunimiin vasta hieman myöhemmällä iällä. Miehellä oli elokuvarooleja jo 1980-luvun puolella esimerkiksi Arkajalat-elokuvassa, mutta arvostetuimmat roolinsa hän on tehnyt 2000-luvulla. Brolin sai Milk-elokuvan roolistaan parhaan sivuosan esittäjän Oscar-ehdokkuuden. Brolin on ollut näyttelijätär Diane Lanen kanssa naimisissa vuodesta 2004 lähtien.