Kanye West muutti mielensä – myöntyi Kimin realitysarjalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpien realityjulkkisten joukkoon lukeutuva Kim Kardashian paljasti äskettäin odottavansa ensimmäistä lastaan räppärikultansa Kanye Westin kanssa. Ensimmäisenä vauvauutisen vahvisti West keikallaan Atlantic Cityssä.

Taannoin Kanye Westin uutisoitiin vaativan Kimiä lopettamaan uransa realitytähtenä. Räppärin kerrottiin pelkäävän Rikkaat Kardashianit -sarjan pilaavan hänen oman imagonsa vakavasti otettavana muusikkona, ja siksi hän halusi tyttöystävänsä vievän omaa uraansa uuteen suuntaan.

Nyt Kanye on kuitenkin muuttanut mieltään, ja hän aikoo itsekin näyttäytyä jatkossa Kimin realitysarjoissa Rikkaat Kardashianit ja Kourtney and Kim Take Miami. US Weekly -lehden mukaan muusikko aikoo tehdä kaikkensa pitääkseen raskaana olevan Kimin onnellisena.

Kardashianien realityperhe on jatkuvasti otsikoissa muun muassa bisnestensä merkeissä. Suurperheen äidin Kris Jennerin vanhimmalla lapsella Kourtney Kardashianilla on kaksi lasta poikaystävänsä Scott Disickin kanssa. He ovat Mason-poika ja Penelope-vauva. Khloe Kardashianin on huhuttu jo pitkään haaveilevan jälkikasvusta. Hänen on kerrottu käyneen jopa hedelmöityshoidoissa.