Kardashian laihdutti 20 kiloa – tässä upea tulos bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seurapiirikaunotar Kourtney Kardashian on yksi Kardashianien realityperheen seuratuimmista jäsenistä. Bruneten yksityiselämää on seurattu tiiviisti mediassa, sillä hänen on huhuttu eronneen monta kertaa poikaystävänsä ja lastensa isän Scott Disickin kanssa.

Nyt 33-vuotias Kourtney Kardashian esittelee laihdutuskuurinsa tulosta tuoreimman Us Weekly -lehden kansikuvassa. Realitytähti synnytti Penelope-tyttärensä ja aloitti pian synnytyksen jälkeen tiukan kuntokuurin. Kaunotar onkin onnistunut puolen vuoden aikana pudottamaan painoaan huimat 20 kiloa. Onnellinen perheenäiti laihtui muun muassa kunto-ohjaaja Tracy Andersonin opastuksella.

– Oli vaikeampaa laihduttaa toisen raskauden jälkeen kuin ensimmäisen. Se ei ollut helppoa. Keskityin äitinä olemiseen, Kourtney Kardashian kertoi lehdelle.

kourtneykardashian06012013

Kourtney Kardashian sai esikoisensa joulukuussa vuonna 2009. Synnytyksen jälkeen äiti aloitti tiukan kuntokuurin ja onnistui saamaan vartalonsa takaisin mallinmittoihin lyhyessä ajassa. Neitokainen paljasti kuntoilunsa ja laihtumisensa salat Shape-lehdelle. Kaunottaren ja hänen kumppaninsa on-off-suhdetta on seurattu tiiviisti viihdelehdissä ja heidän realityohjelmassaan.