Räppäri The Gamen huikea laihdutus – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen räppäri The Game on paitsi hyvin levyillään myynyt artisti, myös sankarillisuutta osoittava lähimmäinen. Kyseinen riimittelijä nimittäin pelasti äskettäin pyöräonnettomuuteen joutuneen miehen ja hälytti ambulanssit paikalle.

33-vuotias räppäri innostui jokin aika sitten ryhtymään kuntokuurille, sillä The Game haluaa unelmiensa vartalon tämän vuoden ystävänpäivään mennessä. Mies on nyt treenannut 30 päivän ajan. Jo lyhyessä ajassa hän on saanut aikaan näyttäviä tuloksia.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Tähti esittelikin aikaansaannoksiaan Twitter-blogissaan. Otoksissa nähdään ennen ja jälkeen -kuvat, joista voi huomata, miten paljon mies on kiinteytynyt treeninsä myötä. Kuvien joukossa on myös otoksia hänen treenaamisestaan ja syömistään salaattipainotteisista dieettiaterioista.

– En ole menettänyt tippaakaan painoani, kehon rasva on vain korvaantunut lihaksilla. Seuraavan 30 päivän ajan rakennan lihaksia kaikkialle kehooni, kertoi räppäri blogissaan.

Taannoin The Game aiheutti vakavan vaaratilanteen Twitter-blogissaan julkaiseman päivityksen vuoksi. Tähtiräppäri nimittäin julkaisi blogissaan Comptonin poliisilaitoksen puhelinnumeron, jonne hän pyysi fanejaan soittamaan. Räppäri ei kuitenkaan kertonut, että kyseessä oli poliisin numero, vaan väitti hakevansa itselleen avustajaa ja pyysi kiinnostuneita soittamaan. Poliisipäällikön mukaan teko aiheutti vakavan vaaratilanteen, koska hätäpuhelut jumiutuivat kahdeksi tunniksi.