Vuoden odotetuimmat bikinikuvat julki – älä katso näitä töissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet mallimaailman kuuluisimmista kaunottarista työskentelevät jossain vaiheessa uraansa Victoria’s Secret -alusvaatemerkille. Eräs alusvaatemerkin tämän hetken kuumimmista malleista on Candice Swanepoel, joka kertoi taannoin olleensa jo teini-ikäisestä saakka hyvin seksuaalinen ihminen.

Nyt Candice poseeraa alkuvuoden odotetuimmissa bikinikuvissa, kun Victoria’s Secret -merkki on julkistanut alkavan kauden kuvastonsa. Candicen lisäksi kuvissa bikineissä keikistelee myös hänen kollegansa Erin Heatherton.

24-vuotias Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.