Jaajon paluu kaatoi verkkosivuston – tätä et kuullut radiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien suosituin suomalainen radiopersoona Jaajo Linnonmaa teki tänä aamuna odotetun paluun radioaalloille pitkän tauon jälkeen. Aamulypsyn paluu sai niin suuren suosion, että Radio Suomipopin verkkosivusto kaatui lopulta valtavan yleisömassan alla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Pitää paikkansa. Jengi oli heti aamukuudelta kiukulla virittämässä nettiradioita. Kun tulee hillitön piikki, niin isompikin mylly yskii. Tekniikan miehet ovat nyt laittaneet ykkösiä ja nolloa uuteen järjestykseen. Myös puhelinlinjat olivat täysin tukossa aamukuudesta alkaen, Nelonen Median ohjelmajohtaja Jussi Suvanto kertoi Staralle.

Radio Suomipop julkaisi tänään myös oheisen videon, jossa nähdään kulissien takaisia tunnelmia vain hetkeä ennen ensimmäisen lähetyksen alkamista aamukuudelta.