Jodie Marsh sensuroi oman nakukuvansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen glamourmalli ja kehonrakentaja Jodie Marsh lomaili äskettäin Barbadoksella. Uhkea televisiojulkkis poseerasi reissullaan harva se päivä rannalla kameralleen ronskeissa bikinikuvissa ja esitteli kuviaan verkossa.

Nyt Jodie on julkaissut Twitter-blogissaan yläosattoman kuvan. Mustavalko-otoksessa punapää poseeraa rohkeasti kylpyhuoneen peiliä kohti pelkissä alushousuissa. Julkkistyrkky kaunotar näyttää sensuroineen itse härskiä kuvaansa photoshoppaamalla nänniensä päälle sydämen kuvat.

– Minulla on lihaksikas selkä. Mutta housuissani on intohimoa, enkä pelkkää näyttää sitä…. Kirjoitti Jodie Marsh blogiinsa.

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.