Justin Bieber epätoivoisena – pommittaa exäänsä puheluilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieberin elämässä ei ole tylsää päivää. Nuorukaisen julmaa murhaa suunnitellut miesfani saatiin vastikään kiinni. Poppari joutui myös mediahuomioon traagisen tapauksen vuoksi, missä häntä seurannut paparazzi jäi auton alle ja kuoli.

Hieman aiemmin suuri yleisö pääsi seuraamaan laulajakomistuksen suhdesoppaa tyttöystävä Selena Gomezin kanssa, sillä pari ei tuntunut pystyvän päättämään ollako vai eikö olla. Tällä hetkellä suhteessa lienee jälleen jonkinlainen kriisi, sillä Bieberin kerrotaan piinaavan mielitiettyään jatkuvilla puhelinsoitoilla.

18-vuotias musiikkimaailman kruununprinssi on järkyttynyt parin viimeisimmästä riidasta, joka johti heidän eroamiseensa uudenvuoden aattona Meksikossa. Selena lähti lomapaikasta samantien, ja Justin lensi takaisin Los Angelesiin päivä tuon jälkeen. Pariskunnan ystävät eivät ole varmoja, saavatko rakastavaiset erimielisyytensä sovitettua.

– Justin on järkyttynyt ja säälittävä tällä hetkellä. Hän soittelee Selenalle sata kertaa päivässä, eikä tämä vastaa, kertoi sisäpiirin lähde Hollywood Life -lehdelle.

Suursuosion saavuttanut Justin Bieber on joutunut uransa aikana jo lukuisiin kohuotsikoihin ja mediaskandaaleihin. Pop-tähden ja hänen tyttöystävänsä, Selena Gomezin suhdesotkuja on puitu mediassa runsaasti viime aikoina. Justin Bieber joutui äskettäin myös julman murhasuunnitelman kohteeksi. Poliisit ehtivät kuitenkin keskeyttää ajoissa rikollisten murhayritykset.