Mystinen lähtölaskenta ilmestyi verkkoon – uusi Xbox tulossa?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Microsoftin vuonna 2005 markkinoille tuomaa Xbox 360 -pelikonsolia on myyty maailmanlaajuisesti jo 70 miljoonaa kappaletta. Se onkin Sony Playstation 3 -laitteen ohella yksi tämän hetken suosituimmista pelikonsoleista.

Kuva: Major Nelson
Kuva: Major Nelson

Laitteen on huhuttu jo vuosien ajan saavan jatkoa Xbox 720 -konsolin muodossa, mutta toistaiseksi virallista julkistusta ei ole tapahtunut. Nyt Microsoftin tiedottaja Major Nelsonin blogiin on ilmestynyt mystinen laskuri, joka laskee päiviä kesäkuun 11. päivään.

Päivämäärä on sama, jolloin pelialan tärkeät E3-messut alkavat. Laskurin uskotaankin viittaavan vahvasti siihen, että Microsoft julkistaa uuden Xbox 720 -konsolin E3-messuilla.

– Ja se on käynnissä…, Major Nelsonin blogissa lukee.