Arnold Schwarzenegger nauttii eniten komediarooleistaan: ”Huumori tulee luonnostaan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähti Arnold Schwarzenegger oli viime vuoden loppupuolella runsaasti otsikoissa uuden elämäkertakirjansa merkeissä. Iso-Arska paljastaa kirjassaan seksiseikkailujaan ja vaimonsa pettämisen. Tähti nähdään pian Yhdysvaltain valkokankailla uudessa The Last Stand -elokuvassa.

Erityisesti 1980- ja 1990-luvuilla toimintarooleillaan jättisuosioon noussut näyttelijä on nyt paljastanut, että hän nauttii eniten komediarooleistaan. 65-vuotias Arnold uskoo myös olevansa luonnostaan hyvä koomikko.

Näyttelijä tullaan näkemään myöhemmin Triplets-komediaelokuvassa. Kyseessä on jatko-osa vuonna 1988 julkaistulle elokuvalle Twins – Identtiset kaksoset, jossa Arnold nähtiin yhdessä Danny DeViton kanssa. Tämän lisäksi näyttelijä muistetaan komediarooleista elokuvissa Lastentarhan kyttä, Junior ja Isäni on Turbomies.

– Roolini perustuvat aina huumoriin. Huumori saattaa vaatia paljon työtä, mutta minulta se tulee luonnostaan. Käsikirjoittajat ja ohjaajat ovat huomanneet tämän, ja se toimii myös elokuvieni yleisölle, Arnold Schwarzenegger kertoi FHM-lehdelle.

65-vuotias Arnold Schwarzenegger nähdään pian jälleen Conan-suosikkiroolissaan, joka teki hänestä aikoinaan kaikkien tunteman Hollywood-toimintatähden. The Legend of Conan -elokuva on jo työn alla. Taannoin hänen perheensä joutui vakavaan tilanteeseen, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Kuopus joutui sairaalan teho-osastolle, mutta toipui.