Mariah Careyn muodot pullistelivat tiukassa topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai taannoin kaksoset Monroen ja Moroccanin. Sittemmin he ovat puhuneet perhe-elämästään avoimesti julkisuudessa.

Nyt Mariah Carey on julkaissut itsestään valokuvan Twitter-sivuillaan. Kuvassa neitokainen on ahtanut muotonsa tiukkaan punaiseen toppiin ja poseeraa kameralle rannalla aivan kuin olisi juuri riisumassa farkkumekkoaan. Kuva on peräisin Australiasta, jossa Careyn perhe on viime aikoina lomaillut.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Mariah Carey esitteli pian kaksostensa syntymän jälkeen painonpudotuksensa tulosta muun muuassa lukuisissa lehtikuvissa. Poptähti paisui huimasti raskautensa aikana, joten hän halusi laihduttaa nopeasti syntymän jälkeen saadakseen itsevarmuutensa takaisin. Laulajatar onnistuikin pudottamaan yli 13 kiloa.