Spaissaritähti varoittaa One Directionia: ”Menestys on ohi nopeasti”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvun suosituimpiin brittiläisiin kokoonpanoihin lukeutunut Spice Girls -tyttöbändi aikoo tehdä paluun uudella albumilla ja kiertueella. Yhtyeen kerrotaan etsivän uutta jäsentä Victoria Beckhamin tilalle. Yhtyeen jäsen Mel C, eli Sporty Spice, muistetaan myös menestyksekkäästä soolourastaan.

Spice Girls oli 1990-luvulla yksi maailman suosituimmista yhtyeistä. Huikean levymyynnin lisäksi tyttöbändi muun muassa toimi inspiraationa kokonaisille muotisuuntauksille ja tähditti omaa Spice World -elokuvaansa. Mel C kertoo kovassa nosteessa olevan One Direction -poikabändin suuren suosion muistuttavan häntä Spice Girlsin huippuhetkistä, ja nyt hän varoittaakin yhtyeen jäseniä maineen hiipumisen olevan väistämätöntä.

– One Direction näyttää saavuttavan suosiota Amerikassa, missä myös me onnistuimme. Minun neuvoni on nauttia siitä nyt, sillä usein tuon kaltainen menestys on ohi nopeasti. Nauttikaa jokaisesta minuutista, Mel C neuvoo Heat-lehdessä.

Alkuperäiseen Spice Girls -yhtyeeseen kuuluvat Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm ja Victoria Beckham. Kun yhtye oli suosionsa huipulla vuonna 1998, Geri Halliwell päätti jättää bändin. Bändi palasi vielä yhteen ja teki maailmankiertueen vuosina 2007 – 2008. Tämän jälkeen kokoonpano vietti hiljaiseloa sen jäsenten keskittyessä omiin projekteihinsa.