Poliisioperaatio Brad Pittin ja Angelina Jolien kotona – helikopterikin mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin kultapari Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat seurustelleet jo seitsemän vuoden ajan. Pariskunta on aikaisemmin vannonut, etteivät he mene naimisiin. Taannnoin Brad Pitt kuitenkin kosi avopuolisoaan arvokkaalla timanttisormuksella, joten häät voivat olla vielä tulossa.

Los Angelesin viranomaiset saivat viime perjantaina hälytyksen pariskunnan Hollywood-kukkuloilla sijaitsevasta kodista. Tämän seurauksena poliisit riensivät paikalle autoilla ja helikoptereilla.

TMZ-verkkosivuston mukaan kyseessä oli kuitenkin väärä hälytys. Lainvalvojat saivat nimittäin kuulla perillä Brad Pittin ja Angelina Jolien lastenvahdilta, että yksi parin kuudesta lapsesta oli painanut hälytysnappia vahingossa.

Brad Pittin kihlatun Angelina Jolien huhuttiin taannoin olevan raskaana, mutta hänen hoikalla vatsanseudullaan ei ainakaan vielä ole näkynyt raskauden merkkejä. Näyttelijäpariskunnan perheeseen kuuluu ennestään kolme biologista ja kolme adoptoitua pienokaista. Jolie vihjaili taannoin haastattelussaan olevan mahdollista, että hän päätyisikin yhtäkkiä raskaaksi.