Räppäri neuvoo Justin Bieberiä: ”Hanki kannabikselle resepti”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri The Game, oikealta nimeltään Jayceon Taylor, on julkaissut neljä albumia, joista kaksi nousi Yhdysvaltojen listäykkösiksi. Muusikko innostui jokin aika sitten ryhtymään kuntokuurille, ja on jo esitellyt aikaansaannoksiaan Twitter-blogissaan.

Nyt hiphop-artisti on tarjonnut neuvojaan huumekohun kanssa painiskelevalle Justin Bieberille. TMZ-verkkosivuston julkaisemalla videolla The Game kehoittaa ihmisiä rauhoittumaan kohun kanssa, sillä hänen mukaansa useat korkeissakin asemissa olevat ihmiset ”polttavat joskus pilveä”.

– En sano, että se on okei. Mutta Bieber teki virheen. Antakaa hänelle anteeksi. Antakaa hänen päästä yli kasvukivuistaan, The Game lisää.

Lisäksi räppäri neuvoi mitä Justin Bieberin pitäisi tehdä, mikäli hän haluaa todella polttaa kannabista ilman pelkoa kiinnijäämisestä. The Gamen mukaan teinitähden kannattaisi nimittäin hankkia lääkärin määräämä resepti, joka oikeuttaa hänet käyttämään lääkekannabista.

Taannoin The Game aiheutti vakavan vaaratilanteen Twitter-blogissaan julkaiseman päivityksen vuoksi. Tähtiräppäri nimittäin julkaisi blogissaan Comptonin poliisilaitoksen puhelinnumeron, jonne hän pyysi fanejaan soittamaan. Räppäri ei kuitenkaan kertonut, että kyseessä oli poliisin numero, vaan väitti hakevansa itselleen avustajaa ja pyysi kiinnostuneita soittamaan. Poliisipäällikön mukaan teko aiheutti vakavan vaaratilanteen, koska hätäpuhelut jumiutuivat kahdeksi tunniksi.