Räppäri Dappyn sikailu paljastui – sylki ja huoritteli naisia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lontoolainen N-Dubz -yhtye on saanut viime aikoina runsaasti julkisuutta, sillä yhtyeen laulajakaunotar Tulisa Contostavlos nimettiin taannoin Britannian X Factor -tuomariksi. Myös yhtyeen muiden jäsenien Dappy Contostavlosin ja Fazer Rawsonin elämää seurataan tiiviisti viihdelehdissä.

Nyt 25-vuotiaan Dappyn uutisoidaan joutuneen Guildford Crownin oikeusistuimen eteen pahoinpitelystä syytettynä. Räppäri ajautui taannoin riitaan kahden 18-vuotiaan teinitytön kanssa erään bensa-aseman parkkipaikalla. Julkkistähti yritti saada Grace Cochran ja Serena Burton -nimiset tytöt autoonsa, jotta he voisivat lähteä yhdessä bilettämään.

Teinitytöt eivät kuitenkaan olleet kiinnostuneita räppärin flirteistä ja pyynnöistä. Dappy suivaantuikin tylyille tytöille ja alkoi muun muassa sylkeä heidän päälleen. Lisäksi muusikon kerrotaan huoritelleen tyttöjä. Tilanteen nähnyt ohikulkija David Jenkins puuttui asiaan asettumalla tyttöjen eteen suojellakseen heitä kiihtyneesti käyttäytyneeltä Dappylta. Räppäri sylki myös miehen päälle ja löi tätä.

– Ohikulkija suojeli tyttöjä ja yritti puolustaa heitä. Dappy sylkäisi miehen päälle ja hyökkäsi tämän kimppuun, syyttäjä kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Costadinos “Dappy” Contostavlos tutustui yhtyeen toiseen jäseneen Richard “Fazer” Rawsoniin karatetunneilla yhdeksänvuotiaana. Sen jälkeen parivaljakosta tuli parhaita ystäviä ja he alkoivat työstämään musiikkia yhdessä. Dappy pyysi myös serkkuaan Tulisa Contostavlosia liittymään bändiin, jolloin syntyi N-Dubz. Räppäri kertoi taannoin vihaavansa koulukiusaamista. Hänen mielestään uhrien pitäisi pahoinpidellä koulukiusaajansa.