Perheenlisäystä odottavat Kim ja Kanye ostivat ökykartanon – katso ilmakuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpien realityjulkkisten joukkoon lukeutuva Kim Kardashian ja hänen räppärimiehensä Kanye West ovat olleet viime päivinä paljon mediassa, sillä pari ilmoitti odottavansa ensimmäistä lastaan. Julkkispari suunnittelee myös dueton tekemistä perheenlisäyksen kunniaksi.

Lapsen saamisen myötä Kim ja Kanye ovat myös muuttamassa uuteen kotiin. TMZ-verkkosivuston mukaan parin Los Angelesin Bel Airista ostaman talon arvo on jopa 8,4 miljoonaa euroa. 1.300 neliömetrin ökykartano on parhaillaan remontissa, sillä Kim ja Kanye haluavat tehdä talosta omanlaisensa. Remontin valmistuttua kartanon kerrotaan pitävän sisällään ainakin kuntosalin, elokuvateatterin, hius- ja meikkisalongin, koripallokentän ja uima-altaan.

Kardashianien realityperhe on jatkuvasti otsikoissa muun muassa bisnestensä merkeissä. Suurperheen äidin Kris Jennerin vanhimmalla lapsella Kourtney Kardashianilla on kaksi lasta poikaystävänsä Scott Disickin kanssa. He ovat Mason-poika ja Penelope-vauva. Khloe Kardashianin on huhuttu jo pitkään haaveilevan jälkikasvusta. Hänen on kerrottu käyneen jopa hedelmöityshoidoissa.