Clint Eastwoodin 19-vuotias tytär on kuvankaunis missikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwoodin tytär Francesca Eastwood teki viime vuonna läpimurron julkkisrintamalla voittamalla Miss Golden Globe 2013 -kilpailun. Sittemmin missikaunotar on huomioitu laajasti ympäri maailmaa, ja myös paparazzit ovat kirmanneet hänen perässään.

Nyt Francesca on kuvattu julkkisjuhlissa Laurel Hardwaressa. Upeaan pikkumustaan sonnustautunut missikaunotar nähdään pian myös miljoonien televisiokatsojien edessä suorassa gaalalähetyksessä.

Miss Golden Globe saa nimittäin vuosittain kunnian jakaa palkintoja elokuva-alan arvostetussa Golden Globe -gaalassa. Perinteen mukaan Miss Golden Globe -tittelin saa tunnetun näyttelijän tytär. Aiemmin kyseisen pestin ovat saaneet Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär Rumer Willis, Jack Nicholsonin tytär Lorraine Nicholson ja Andie McDowellin tytär Rainey Qualley.

Realitytähtenä julkisuuteen noussut 19-vuotias Francesca Eastwood herätti taannoin kohua polttamalla 100.000 dollarin eli 83.000 euron arvoisen Birkin-merkkilaukun. Nainen pilasi ensin laukun moottorisahalla ja sen jälkeen poltti sen. Eastwoodin poikaystävä Tyler Shields kuvasi session, ja julkaisi kuvasarjan blogissaan. Eastwood sai kuvien ansiosta jopa tappouhkauksia.