Lily Allen synnytti tyttövauvan – sai nimen Alfred Hitchcockin elokuvasta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen laulaja-näyttelijä Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 Myspace-palvelun kautta. Laulajatar on nykyisin naimisissa Sam Cooperin kanssa, ja pariskunnalla on 14 kuukautinen tytär Ethel. Nyt Lily Allenille on jälleen tullut perheenlisäystä.

27-vuotias poppari synnytti nimittäin tiistaina Marnie Rose -nimisen tyttövauvan. Tämä tarkoittaa, että lapsi jakaa syntymäpäivänsä kahden musiikkilegendan, Elvis Presleyn ja David Bowien kanssa. The Sun -lehden mukaan pariskunnan ystävät uskovat tyttölapsen saaneen nimensä Alfred Hitchcockin vuonna 1964 julkaistun Marnie-elokuvan mukaan.

Lily Allenin kerrotaan myös aloittaneen kolmannen levynsä valmistelun vielä raskautensa aikana. Laulajatar pyrkii saamaan uuden albuminsa valmiiksi vielä keväällä 2013. Levy tulee olemaan neitokaisen ensimmäinen albumi kahteen vuoteen. Lily on pitänyt tarkoituksella taukoa musiikkibisneksestä keskittyäkseen perhe-elämäänsä aviomiehensä Sam Cooperin kanssa.