Pippa Middletonin bilekirjasta raju floppi: ”Puiden haaskaamista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Prinssi Williamin vaimon Kate Middletonin pikkusisko Pippa Middleton nousi taannoin maailman seuratuimpien julkkiskaunottarien joukkoon, kun hänen treenattu peppunsa kiinnitti miljoonien huomion kuninkaallisissa häissä. Sittemmin hänet on nähty lehtikuvissa lähes päivittäin.

Nyt 29-vuotias Pippa Middleton on päätynyt otsikoihin tuoreimman kirjansa surkeiden myyntilukujen takia. Seurapiirikaunotar julkaisi hiljattain Celebrate-nimisen kirjan, jossa hän paljastaa salaisuutensa onnistuneiden juhlien järjestämiseen. Kirjassa julkkistähti muun muassa kertoo lempipeleistään ja -ruokaresepteistään.

Kriitikot ovat kuitenkin lytänneet täysin odotetun juhlakirjan. Joidenkin lukijoiden mukaan kirjan sisältö on täysin naurettava, sillä Pippa muun muassa suosittelee lukijoita lisäämään jääpaloja virvokkeisiin. Erään juhlakirjan lukeneen henkilön mukaan koko teos on ”pelkkää kuolleiden puiden haaskamista”, Radar Online -sivusto uutisoi. Kirjaan myytiin aluksi 32 euron hintaan, mutta nyt sen hinta on pudonnut vaivaiseen kahdeksaan euroon.

Pippa Middleton vei ikimuistettavasti huomion siskonsa Kate Middletonin kuninkaallisissa häissä vuonna 2010, kun naisen takamus nousi median kiinnostuksen kohteeksi. Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti taannoin ihastuksensa Pippa Middletoniin, ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti pepustaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa. Taannoin eräs nainen jopa meni kauneusleikkaukseen näyttääkseen Pippalta.