Tissiblogista tuli nettisensaatio – kuka näitä rintamuskuvia julkaisee?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alicia Young -nimellä esiintyvän naisen Los Escotes De Alicia -blogi on lyhyehkön ajan sisällä saavuttanut hurjan suosion internetissä. Suosio ole yllätys, sillä Alician matalakauluksiset topit -nimisen blogin merkinnät koostuvat pitäjänsä varsin kookkaista rinnoista.

Espanjankieliset kuvatekstit kertovat, mitä Alicia on tehnyt kunakin päivänä. Internetissä on kuitenkin käyty laajaa spekulaatiota siitä, kuka 31-vuotiaaksi itseään väittävä ”Alicia” on. Hän ei nimittäin ole vielä kertaakaan paljastanut kasvojaan. Naisen oletetaan asuvan Enspanjan Valenciassa, mutta paikallisessa mediassa hänen uskotaan olevan alun perin brittiläinen.

Daily Mail -lehden mukaan jotkut jopa epäilevät Alician piilottelevan kasvojaan rumuuden vuoksi. Los Escotes De Alicia -blogin kävijämäärä ylitti tiistaina ennätyksen, sillä parhaimmilaan sivustolla vieraili jopa 170.000 Alician rinnoista kiinnostunutta internet-käyttäjää. Blogia pitävällä naisella on myös Twitter-tili. Hänen epäillään käyttävän mysteeriblogiaan saadakseen lopulta esimerkiksi mallisopimuksen.