Beyonce paljasti Destiny’s Childin paluulevyn kannen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että maailman suosituimpiin tyttöbändeihin lukeutuva Destiny’s Child tekee paluun. Kyseessä on ilmeisen nopea paluu, sillä jo tänään Beyonce julkaisi Twitterissä yhtyeensä tulevan paluulevyn kansikuvan.

destinyschildlovesongs

Yhdysvaltalainen r&b-tyttöryhmä Destiny’s Child saavutti 2000-luvun alussa suosiota maailmanlaajuisesti. Yhtye meni tauolle vuonna 2006, kun sen jäsenet keskittyivät kaikki sooloprojekteihinsa. Nyt Beyonce Knowles, Kelly Rowland ja Michelle Williams ovat jälleen päättäneet yhdistää voimansa ja uusi Love Songs -kokoelmalevy julkaistaan 29. tammikuuta. Levyllä tullaan kuulemaan yksi uusi kappale, jonka nimi on Nuclear.

Destiny’s Child -yhtyeen jäsenistö vaihteli vuosien varrella. Bändiin ovat kuuluneet Beyonce Knowlesin, Kelly Rowlandin ja Michelle Williamsin lisäksi laulajattaret LeToya Luckett, LaTavia Roberson ja Farrah Franklin. Yhtyeen hittikappaleisiin lukeutuvat muun muassa Say My Name, Survivor ja Bootylicious.