Stara Destiny’s Child

Viihdeuutiset

Hakkeri paljasti: Kohutusta tyttöbändistä suunnitellaan elokuvaa

Kuuluisan R&B-yhtye Destiny’s Childin entinen manageri Matthew Knowles on äskettäin lähestynyt elokuvastudioita elokuvaidealla. Knowles on tarjonnut elokuvayhtiöiden tuottajille yhtyeen elämästä kertovaa tarinaa ja ehdottanut, että sen pohjalta laadittaisiin käsikirjoitus.

Daily Mail -lehden mukaan Sonyn palvelimille tehdyn tietomurtohyökkäyksen seurauksena Matthew Knowlesin lähettämät sähköpostit vuotivat julkisuuteen. Ne sisälsivät keskusteluja elokuvasta, joka pohjautuisi Destiny’s Childin tähtiin Beyonce Knowlesiin, Kelly Rowlandiin ja Michelle Williamsiin.

Lähteiden mukaan Knowles on tarjonnut elokuvaideaa useammalle elokuvayhtiölle, mutta toistaiseksi käsikirjoitusta ei ole laadittu.

Monet ovat olleet myös sitä mieltä, että Matthew Knowlesilla ei ole tarpeeksi oikeuksia elokuvan tarinaan, sillä mies erotettiin managerin tehtävistä vuonna 2011. Knowles oli sitä ennen toiminut Destiny’s Childin managerina ja yhtyeen lopettamisen jälkeen jatkoi Beyoncen managerina. Elokuvan toteutumisesta täytyisi neuvotella ensisijaisesti yhtyeen jäsenten kanssa.

Matthew Knowles on kuitenkin osoittanut innokkaasti ajavan asiaa poppareiden puolesta. Vaikka Knowles ei tee enää yhtyeen managerin hommia, on hänellä pitkä historia yhtyeen jäsenten neuvontantajana. Miehellä oli tärkeä rooli yhtyeen läpimurron edesauttamisessa. Destiny’s Child -fanit olisivat varmasti ilahtuneita yhtyeen taipaleesta kertovasta elokuvasta, mutta toistaiseksi elokuvayhtiöt eivät ole tarttuneet Knowlesin syöttiin.

Viihdeuutiset

Beyonce on taas tyttöbändiläinen – tältä kuulostaa lopputulos

Maailman suosituimpiin tyttöbändeihin lukeutuva Destiny’s Child teki hiljattain paluun, sillä he julkaisevat paluulevyn Love Songs. Asian paljasti yhtyeen keulakuvana pidetty Beyonce, joka on työstänyt viime aikoina myös uutta sooloalbumiaan.

Nyt verkossa on julkaistu Destiny’s Child -tyttöbändin uusi kappale, joka kantaa nimeä Nuclear. Kappaleen on tuottanut hittimuusikko Pharrell Williams. Kolmikko palasi äskettäin takaisin studioon yhdeksän vuoden levytystauon jälkeen. Destiny’s Childin Love Songs -kokoelma-albumi tulee myyntiin 29. tammikuuta. Kappale on kerännyt jo satoja tuhansia kuuntelukertoja YouTube-palvelussa.

Amerikkalainen r&b-tyttöryhmä Destiny’s Child saavutti 2000-luvun alussa suosiota maailmanlaajuisesti. He tulevat pian esiintymään yhdessä Super Bowl -tapahtuman konserttilavalla. Yhtyeen jäsenistö vaihteli vuosien varrella. Bändiin ovat kuuluneet Beyonce Knowlesin, Kelly Rowlandin ja Michelle Williamsin lisäksi laulajattaret LeToya Luckett, LaTavia Roberson ja Farrah Franklin. Yhtyeen hittikappaleisiin lukeutuvat muun muassa Say My Name, Survivor ja Bootylicious.