Demi Lovato muutti päihdeongelmaisten asuntolaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-tähti Demi Lovato on ollut tiiviisti otsikoissa X Factor -tuomaripestinsä ja musiikkinsa merkeissä. 20-vuotiaan laulaja-näyttelijän uutisoitiin taannoin ottaneen uuden lintuaiheisen tatuoinnin lukuisten entisten kuviensa joukkoon.

Demi Lovato hakeutui vuonna 2010 hoitoon päästäkseen eroon ongelmistaan päihteiden, anoreksian, bulimian ja viiltelyn kanssa. 20-vuotias laulajaneito on sitemmin raitistunut ja saanut apua ongelmiinsa, mutta haluaa edelleen pelata varman päälle.

TMZ -verkkosivuston mukaan hän nimittäin asuu nykyään päihdeongelmista parantuville ihmisille tarkoitetussa raittiissa asuntolaitoksessa Los Angelesissa – siitäkin huolimatta, että Demillä olisi kaupungissa myös pramea oma koti.

Demi Lovato nousi julisuuteen vuosina 2007 – 2008 näyteltyään Camp Rock -elokuvassa, jossa nähtiin myös Jonas Brothersin jäsenet. Neitokaisen tie tähtiin on ollut kivinen, sillä hän on kärsinyt huumeongelmista, syömishäiriöistä ja itsetuhoisesta käytöksestä. Demi Lovato on sittemmin hakenut ongelmiinsa apua ja tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat ”Stay Strong”.