Rita Ora löysi uuden ihastuksen: ”Vaipuivat intohimoiseen suudelmaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rita Ora joutui äskettäin julkisuuspyöritykseen erottuaan realitytähti Rob Kardashianista. Sittemmin 22-vuotiaan neidon väitettiin harrastaneen seksiä mentorinsa Jay-Z:n kanssa. Naispuoliseksi Harry Stylesiksi tituleerattu laulajatar on nyt löytänyt uutta miesseuraa.

Ritan kerrotaan parhaillaan deittailevan soul-tähti Diana Rossin pojan, näyttelijä Evan Rossin kanssa. Parin kerrotaan lähentyneen viime viikkoina. Heidät nähtiin viime viikonloppuna flirttailemassa yhdessä New Yorkissa järjestetyissä bileissä.

– He olivat kuin myytyjä toisistaan. He vaipuivat viipyilevään, intohimoiseen suudelmaan, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Rita Ora signeerattiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille neljä vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Jay-Z:n on aiemmin ajateltu olevan blondille isällinen mentori.