Rosario Dawson nautti lomastaan täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Rosario Dawson on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa otsikoista, mutta poseerannut muutaman kerran aikakauslehtien upeissa kuvissa. Näyttelijäkaunotar seurustelee nykyään Brittiläisen elokuvaohjaaja Danny Boylen kanssa.

Rosario lomailee parhaillaan Barbadoksella miesystävänsä kanssa. Ikäeroa parilla on 23 vuotta, mutta se ei näytä heidän romanttista lomaansa haittaavan. Kuvankaunis näyttelijätär kuvattiin nauttimassa karibian lämpimästä ilmastosta bikineissä, niin rannalla kuin vedessäkin.

33-vuotias newyorkilainen Rosario Dawson tuli tunnetuksi jo teinityttönä näyttelemällä teinien railakkaasta juhlimisesta ja seksielämästä kertovassa Kids-elokuvassa. Sittemmin hän on tähdittänyt muiden muassa elokuvia Sin City, Death Proof ja Zookeeper.