Selena Gomezin ja Justin Bieberin eron syy: ”Käyttäytyy kuin vauva”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Waverly Placen velhot -hittisarjasta maailman suosituimpien teinikaunottarien joukkoon aikoinaan noussut Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa on-off-seurustelusuhteensa merkeissä. Hän erosi taannoin poikaystävästään Justin Bieberistä, mutta antoi sittemmin supertähdelle uuden mahdollisuuden.

Nyt 20-vuotias Selena Gomez on kuitenkin päättänyt jatkaa elämäänsä ilman Justin Bieberiä. Huhujen mukaan pariskunta erosi hiljattain lukuisten ongelmien takia. Lähteen mukaan Disney-kaunotar muun muassa kyllästyi siihen, että 18-vuotias Justin Bieber käyttäytyy hänen lähellään kuin vauva. Lisäksi kanadalainen popkomistus roikkui jatkuvasti tyttöystävässään kiinni ja pommitti häntä puhelinsoitoilla.

– Justin on superriippuvainen ja hän käyttäytyy kuin vauva Selenan läsnäollessa. Selenan mielestä Justin ei arvostanut heidän suhdettaan. Hän tuli kateelliseksi, kun Justin poseerasi tyttöjen kanssa, lähde kertoi Radar Online -sivustolle.

Teinikomistus ottaa huhujen mukaan jo kaiken irti sinkkuelämästään. Hänen nimittäin kerrotaan suunnittelevan yhteistä lomamatkaa One Direction -tähti Harry Stylesin kanssa. Brittiläinen Styles erosi myös hiljattain tyttöystävästään Taylor Swiftistä. Kaksikon uskotaan matkustavan Las Vegasiin tai Meksikoon kevätlomalle. Lähteen mukaan teinipopparit eivät välitä lomallaan alkoholi-ikärajoista.

Suursuosion saavuttanut Justin Bieber on joutunut uransa aikana jo lukuisiin kohuotsikoihin ja mediaskandaaleihin. Poptähden ja hänen tyttöystävänsä, Selena Gomezin suhdesotkuja on puitu mediassa runsaasti viime aikoina. Selena Gomez on seurustellut aiemmin Nick Jonasin kanssa, kun taas Bieberin entisiin heiloihin lukeutuu muun muassa popkaunotar Jasmine Villegas.