BB-povipommi riisui mainoskuviin: ”Kaikki mitä tarvitset”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen glamourmalli ja kehonrakentaja Jodie Marsh tunnetaan seksikkäästä tyylistään, jota neito korostaa muun muassa kertomalla ronskiin sävyyn yksityisasioistaan haastatteluissa. Äskettäin Barbadoksella lomaillut punapää esiintyy usein myös paljastavissa kuvissa.

Tällä kertaa Jodie Marsh julkaisi Twitter-blogissaan seksikkäitä mainoskuvia. Neitokainen lanseerasi viime vuoden heinäkuussa omalla nimellään kehonrakentajille tarkoitettuja proteiinipirtelö- ja laihdutusvalmisteita. JST Jodie -merkin kuvissa julkkisbodari nähdään muun muassa paljastavissa bikiniasuissa.

– Kaikki mitä tarvitset laihduttamiseen, kiinteytymiseen ja lihasten kasvattamiseen löytyy minulta, kertoi Jodie Marsh blogissaan.

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.