Lindsay Lohan ajoi kännissä kuvauspaikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Lindsay Lohanin moninaiset ongelmat ovat olleet julkisessa tiedossa jo pitkään. Äskettäin Charlie Sheen lahjoitti Lohanille kuusinumeroisen summan rahaa, jotta tämä voisi maksaa velkojaan ja vuokriaan.

Nyt The Sun -lehti kertoo, että Lindsay sai seksikohtauksia pullollaan olevasta The Canyons -elokuvasta vain noin 75 euron päiväpalkkaa, vaikka hänen piti näytellä esimerkiksi ryhmäseksiä jopa neljän miehen kanssa samanaikaisesti ja riisua samalla itsensä. Lohan ehti saada tästäkin elokuvasta potkut, koska ei ilmestynyt harjoituksiin. Hän sai kuitenkin pian roolinsa takaisin.

Nyt New York Times -lehden toimittaja Stephen Rodrick on paljastanut, että Lindsay Lohan ajoi autoa juovuksissa kuvausten aikana. Hänen mukaansa elokuvan ohjaaja Stephen Rodrick sai selville, että Lohan oli juopotellut ja tarjoutui hankkimaan neitokaiselle kyydin. Lohan ei suostunut, vaan nousi Porscheensa ja kaasutti pois. Lisäksi Lindsay suostui riisumaan itsensä kuvauksissa alastomaksi vain kun ohjaajakin oli alastomana.