Cassie Cardelle upeassa bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisat naiskaunottaret ovat nousseet julkisuuden henkilöiksi muun muassa realitysarjojen avulla. Viime vuosina realitysarjojen suosio ja tuotanto ovat kasvaneet räjähdysmäisesti, minkä myötä palstatilaa saavat vähäpukeisista asuvalinnoistaan tunnetut realitytähdet.

Eräs heistä on Sweet Home Alabama -deittisarjassa esiintyvä laulajatar ja näyttelijätär Cassie Cardelle. Tummahiuksinen televisiotähti bongattiin äskettäin ilakoimassa poikaystävänsä Rocky Sabanon kanssa Havaijin Mauin rannalla. Neitokaisen bikinivartalo näyttää olevan uskomattoman treenatussa kunnossa, sillä juoksuhetken aikana Cassie Cardellen vartalossa ei näkynyt hyllyviä kohtia.

Bostonissa varttunut Cassie Cardelle asuu nykyisin viihdemaailman ytimessä, Los Angelesin Hollywoodissa. Realitykaunotar opiskeli taannoin äänitekniikkaa yliopistossa. Nykyään hän yrittää tehdä läpimurtoa poptähdenä. Cassie Cardelle paljasti taannoin rakastavansa Hollywoodin glamouria ja valokuvaajille poseeraamista. Televisiotähti toivoo tulevaisuudessa perustavansa perheen poikaystävänsä kanssa.