Kanye West tekee lapselleen satuklassikoista hiphop-versioita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuvan ”Kimyen”, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin kerrottiin vastikään odottavan yhteistä vauvaa. Lapsen sukupuoli ei ole vielä tiedossa. Pariskunnan kerrottiin vastikään suunnittelevan duettoa tulevan lapsensa kunniaksi.

Kanyen ja Kimin yhteinen kappale ei jää ainoaksi musiikiksi, jonka inspiraatio on tullut vauvauutisista. Female First -julkaisun mukaan Kanye West aikoo nimittäin nauhoittaa pienokaiselleen omia lapsiystävällisiä hiphop-kappaleita. The Sun -lehden mukaan Kanyen suunnitelmissa on räpätä omia versioitaan Dr. Seussin suosituista lastensaduista.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa; ensin Damon Thomasin ja sitten Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivän ajan. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.