Nicole Coco Austin esitteli hiustyyliään – silikonirinnat kiinnittivät huomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T pettyi äskettäin Coco-vaimoonsa, kun naisesta levisi julkisuuteen bilekuvia, joissa hän suuteli hip hop -tuottaja AP9:n kanssa. Pariskunta sai erimielisyytensä sovittua, ja he ovat sittemmin esiintyneet muun muassa yhteiskuvissa.

33-vuotias, omaa Peepshow-esitystä Las Vegasissa tähdittävä Coco värjäsi äskettäin hiuksensa ja esitteli pientä muodonmuutostaan Whosay-blogissaan. Kaunottaren hunajan vaaleiden kutrien sijaan katsojan katse hakeutuu kuitenkin avonaisen topin ansiosta hieman alemmas.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Tytöt halusivat nähdä uuden hunajan vaalean hiusvärini, jolla värjäsin juurikasvun pois. Tässä se on, kirjoitti Coco blogiinsa.

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2001 Las Vegasissa. Heillä ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.