Irina Shaykin häikäisevä vartalo ihastutti Miami Beachilla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk kuuluu tällä hetkellä alansa kuumimpiin nimiin, ja hänet nähdäänkin usein mainoskuvissa. Sports Illustrated -lehdessä läpimurtonsa tehnyt neitokainen seurustelee nykyisin futistähti Cristiano Ronaldon kanssa.

Nyt 27-vuotias Irina Shayk on viettänyt rentouttavan rantapäivän Miamin auringossa. Paparazzit ikuistivat bruneten valkoisissa minishortseissa ja pinkissä bikinien tuubiyläosassa. Takamuksensa Shayk peitti pienillä punaisilla bikinipöksyillä.

Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo lukuisissa lehdissä ja muun muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Hän on seurustellut Cristiano Ronaldon kanssa jo parin vuoden ajan.