Katie Price kihlautui miesstripparin kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen kohujulkkis ja povipommi Katie Price purki äskettäin kihlauksen mallipoikaystävänsä Leandro Pennan kanssa. Sittemmin hänen kerrottiin löytäneen rinnalleen lohduttajan strippaaja Kieran Hayleristä. Tuore pariskunta on nyt edennyt seurustelusuhteessaan huimaa vauhtia.

34-vuotias Katie Price on nimittäin mennyt kihloihin miesstrippaajan kanssa. Kolmatta kertaa naimisiin menevä julkkiskaunotar paljasti saaneensa sormuksen sormeensa joulupäivänä. Povipommin mukaan hän päätti hyväksyä poikaystävänsä kosinnan, koska elämä on liian lyhyt hukattavaksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Olemme puhuneet Kieranin kanssa avioliitosta ja hän kihlasi minut jouluna. Tämä vain tuntuu oikealta. Tiedän, mitä ihmiset ajattelevat kihlauksesta. Elämä on lyhyt, joten jos joku asia tuntuu oikealta, siihen pitää tarttua, Katie Price kertoi The Sun -lehdelle.

Katie Price erosi edellisestä kihlatustaan vain kaksi kuukautta sitten. Entisen pariskunnan suhteen kerrotaan kaatuneen muun muassa seksiriitoihin. Leandro Penna väitti äskettäin, että povipommi vietti mieluummin aikaa tietokoneella googlettamassa itseään kuin makuuhuoneessa seksipuuhissa.

Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.