Alaston tarjoilijatar hämmensi ravintolassa – kuva leviää verkossa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Työpaikoilla saatetaan järjestää hauskoja tempauksia esimerkiksi jonkun työntekijän viimeisen työpäivän kunniaksi. Jotkut haluavat lähteä työpaikastaan tyylillä ja muistettavalla tavalla. Nyt eräs amerikkalainen tarjoilija on noussut otsikoihin viimeisen työpäivänsä takia.

Yhdysvaltojen Brooklynissa sijaitsevassa Roberta’s-pizzeriassa työskennellyt nainen päätti tehdä viimeisestä työpäivästään ikimuistoisen hyvin paljastavalla tavalla. Tarjoilijatar nimittäin teki työvuoronsa eevanpuvussa, eli täysin alastomana.

Kuva: Twitter, VickyOyomba
Kuva: Twitter, VickyOyomba

Verkossa onkin levinnyt nopeasti kuva alastomasta naistarjoilijasta. Kuvassa nähdään, kuinka nainen tarjoilee pöydässä olevalle miesporukalle pelkkiin verkosukkahousuihin pukeutuneena. Tummahiuksinen nainen oli kirjoittanut selkäänsä Peace Out -tekstin. Kyseinen pizzeria on suosittu Brooklynin alueella, ja esimerkiksi presidentti Bill Clinton on ruokaillut kyseisessä ravintolassa vaimonsa kanssa.